Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Спеціалісти Держпродспоживслужби довели до рестораторів Калущини норми законодавства у сфері безпечності харчових продуктів

24 червня 2021 року на базі Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з керівниками закладів ресторанного господарства Калуського району з питань дотримання вимог чинного законодавства у сфері  безпечності харчових продуктів.

В процесі семінару обговорено питання:

– застосування вимог постійно діючих процедур заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в закладах ресторанного господарства;

– профілактика харчових отруєнь;

– дотримання протиепідемічних вимог з метою запобігання поширення на території  району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ПОДІЛИТИСЬ: