Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Новини головного управління Держпродспоживслужби

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби долучилися до забезпечення військовослужбовців якісними харчовими продуктами

Захисники України повинні бути забезпечені не лише військовим спорядженням, але і якісними та безпечними продуктами харчування.

Волонтерський пункт, який розгорнуто на базі ліцею імені Миколи Сабата, в місті Івано-Франківську, забезпечує наших військовослужбовців вівсяними батончиками, які є не тільки поживними, але й дуже корисними.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надало допомогу ініціаторам волонтерського пункту у розробці технологічної документації з приготування вівсяних батончиків на фронт.

Батончики складаються з вівсяних пластівців, горіхів та насіння, сухофруктів (чорносливу, кураги, родзинок та фініків), меду та масла вершкового, є джерелом енергії, природніх вуглеводів, вітамінів та мікроелементів.

На базі Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби здійснюються фізико-хімічні дослідження батончиків з метою визначення хімічного складу: вмісту білків, жирів та вуглеводів, а також енергетичної цінності.

Одночасно, волонтерам надано розроблені Головним управлінням «Рекомендації для волонтерських пунктів приготування їжі» та роз’яснено основні санітарно-гігієнічні вимоги.

Бережіть себе та своїх близьких та залишайтеся здоровими!

 

 

 

 

ПОДІЛИТИСЬ: