Із керівниками закладів громадського харчування Городенківщини обговорено питання дотримання протиепідемічних норм
21 жовтня 2021 року спеціалістами Городенківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-нараду із керівниками закладів громадського харчування Городенківської територіальної громади.
Під час роботи були обговорені питання :
– дотримання протиепідемічних норм у зв’язку із поширенням коронавірусної інфекції; особливу увагу при цьому було звернуто на правилах роботи закладів громадського харчування в «помаранчевій» та «червоній» зонах, вимогах щодо вакцинації працівників та відвідувачів;
– впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР.
В підсумку семінару учасники отримали інформаційні рекомендації із розглянутих питань.