Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 11 до 17 жовтня 2021 року (із врахуванням вихідних днів) здійснили 1368 моніторингових відвідувань, виявили 154 порушення (11%), склали 101 протокол, надали 75 пропозицій.
Працювало 19 робочих груп. Перевірки проводилися за участю представників 13 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
– закладів громадського харчування – 330: виявлено 22 порушення (7%), складено 12 протоколів, надано 12 пропозицій;
– об’єктів торгівлі продовольчими товарами – 575: виявлено 99 порушень (17%), складено 74 протоколи, надано 44 пропозиції;
– об’єктів торгівлі непродовольчими товарами – 297: виявлено 19 порушень (6%), складено 7 протоколів, надано 12 пропозицій;
– агропродовольчих ринків – 35 перевірок: виявлено 7 порушень (20%), складено 6 протоколів, надано 2 пропозиції;
– дитячих дошкільних закладів – 12: виявлено 1 порушення (8%);
– закладів загальної середньої освіти – 25: порушень не виявлено;
– інших закладів (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 94: виявлено 6 порушень (6%), складено 2 протоколи, надано 4 пропозиції.