Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Розпочинаємо важливий проект для нашої громади!

Дорогі мешканці громади !
Ми раді поділитися з вами новиною про запуск проекту, спрямованого на поліпшення взаємодії та комунікації між нами, громадою та органами місцевого самоврядування. Протягом наступних 9 місяців команда селищної ради разом із партнерами Івано-Франківське регіональне відділення ВАОМС «Асоціація міст України» реалізовуватиме проєкт “Відкритий доступ: Більшівцівська громада” який має на меті:
Покращення умов відкритості громади шляхом покращення каналів комунікації та збільшення кількості інструментів відкритого врядування як передумови для розвитку демократії участі та створення прозорого, надійного та ефективного місцевого самоврядування. дослідження та виявлення потреб є демократії.
Ми віримо, що разом ми зможемо створити відкрите та прозоре середовище для спільної роботи над благополуччям нашої громади. Залишайте свої ідеї та пропозиції у коментарях, ваша думка важлива для нас!
Сподіваємося на вашу підтримку, друзі, та чекаємо на ідеї, ініціативи та вашу залученість!
Місцева ініціатива «Open Access: Bilshivtsivska community» виконується в рамках Грантової Угоди з Офісом Ради Європи в Україні як частина проєкту «Посилення багаторівневого врядування, демократії та прав людини на місцевому рівні в Україні», що реалізується Конгресом в рамках Плану дій Ради Європи для України «Стійкість, відновлення та відбудова» на 2023-2026 роки.
 
 
 
   
ПОДІЛИТИСЬ: