Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

На Калущині спеціалісти Держпродспоживслужби провели семінар для медичних працівників дошкільних закладів

25 листопада 2021 року на базі закладу дошкільної освіти «Ягідка» в місті Калуші спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для медичних працівників закладів дошкільної освіти Калуської територіальної громади з питань розробки та впровадження  нового примірного чотиритижневого меню, що передбачено  постановою КМУ від 24.03.21 №305  «Порядок та норми організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та наказом МОЗ від 05.11.21 №2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню, рекомендованого для організації триразового харчування дітей в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період».

Під час  роботи учасники обговорили такі питання:

– складання меню в закладах дошкільної освіти Калущини з врахуванням  місцевих особливостей та умов, створених на харчоблоках для забезпечення здорового харчування та дотримання нових норм з січня 2022 року;

– картотека страв та технологія їх приготування.

ПОДІЛИТИСЬ: