Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 12 до 18 квітня 2021 року здійснили 1880 моніторингових відвідувань; виявлено 183 порушення (10%), складено 143 протоколи, винесено 85 приписів та пропозицій, направлено 22 листи в органи місцевого самоврядування, 9 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Всього працювало 20 робочих груп.
Перевірки проводилися за участю представників 20 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
– заклади громадського харчування – 414: 15 порушень (4%), 11 протоколів, 5 приписів, 3 листи направлено в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
– об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 721: 94 порушення (13%), 81 протокол, 43 приписи та пропозиції, 14 листів направлено в органи місцевого самоврядування, 8 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
– об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 448: 30 порушень (7%), 27 протоколів, 10 приписів, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;
– агропродовольчі ринки – 41 перевірка: 8 порушень (20%), 8 протоколів, 4 приписи, 3 листи направлено в органи місцевого самоврядування;
– дитячі дошкільні заклади – 54: 12 порушень (22%), 3 протоколи, 10 приписів, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;
– заклади загальної середньої освіти – 65: 15 порушень (23%), 5 протоколів, 11 приписів;
– інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 137: 9 порушень (7%), 8 протоколів, 2 приписи.