ОЦКПХ МОЗ інформує
| Статті | |
| Профілактика гельмінтозів, які поширюються через грунт | переглянути |
|
ПЕРМАНГАНАТНА ОКИСНЮВАНІСТЬ – ЯК ПОКАЗНИК ЗАБРУДНЕННЯ ВОДИ |
переглянути |
| Як уберегтися від переохолодження | переглянути |
| Чим корисний чорний шоколад | переглянути |
| Що треба знати про кашлюк | переглянути |
| ЩО РОБИТИ З МІДДЮ В ВОДІ. ЗАПИТАЙТЕ В НАС | переглянути |
Нітрит натрію в ковбасах – отрута чи безпечність? |
переглянути |
| Бак посів калу: що показує і як здавати аналіз? | переглянути |
| Як безпечно використовувати генератори | переглянути |
| Чисте повітря в приміщеннях – запорука здоров’я! | переглянути |
| Сульфати у воді питній. Їх вплив на організм людини. | переглянути |
| Нітрати в продуктах рослинництва. Їх вплив на здоровʼя людини | переглянути |
| СКОРО СВЯТА ! | переглянути |
| Цінність фруктів для здоров’я людини | переглянути |
| Чому шкідливо вживати цукор? | переглянути |
| Безпека косметичних засобів | переглянути |