Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання у м. Калуш з питань впровадження процедур заснованих на принципах системи НАССР

16 вересня 2021 року спеціалістами Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з відповідальними працівниками закладів громадського харчування м. Калуш з питань впровадження процедур заснованих на принципах системи НАССР.

Учасників семінару ознайомлено з основними кроками впровадження системи НАССР.

Надано рекомендації, щодо структури документації НАССР.

Також наголошено на необхідність дотримання санітарно-гігієнічних вимог та термінів реалізації, наявність необхідної супровідної документації під час отримання, зберігання харчових продуктів та сировини з урахуванням специфіки окремої потужності.

Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

ПОДІЛИТИСЬ: